maanantai 23. tammikuuta 2017

Puolisoehdokkaista ja seurasta

Ehkei ole niin paljon väliäsillä, löytääkö masentuneena jonkun, jonka kanssa naida ja sitten tipahtaa molemmat masentuneen tyyppiseen jaksamattomuuteen. Vann sillä, että löytäisi seuraa, joka on mielikseen tyyppisesi ihmisen kanssa, ehkä tuumien "Kyllä minä mieluusti olen ystävällinen tuollaisille, ehkä minä joskus vielä saan heilan tuollaisen tyyppisestä, ehken tosin juuri tuosta mutta jostakusta sillä suunnalla katsantokannaltani." . Helpointa lienee, jos tuollaisia on monta, ja itsellä samantapaisesti positiiviset tunteet, ks.seuraava lainaus:

Lainaus kirjoituksestani terveistä elämäntavoista http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html

"173. Jos yrittää elää seksuaalisemman maineen mukaan kuin minkä tuntee oikeaksi ja itselleen luontevaksi, niin helposti menee pinna kireälle, kun eivät suhteet ja elämä suju niin mukavasti kuin pitäisi. Jos haluaa olla enemmän seksuaalinen vähän kaikkien vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, niin että siitä on itselle hyötyä asioiden sujuessa paremmin, niin sukupuoliroolit ovat siihen hyvät, muttei pidä omaksua mitä tahansa tai kehutuinta versiota oman sukupuolen roolista vaan itselle sopivin, johon vapaa-ajalla mielellään luiskahtaisi, josta hyvää elämää saisi ja itselleen sopivaa tekemistä, niin on sitten menevä ja hyväntuulinen ja ohimenevissä kohtaamisissa tai asioilla ehkä kolmannes vastakkaisen sukupuolen edustajista menee lokeroon "Ai nainen" tai "Ai mies" jotenkin komeasti, viehättävästi, miellyttävästi ja kanssakäyminen sujuu.
Toisaalta jos etsii sitä, miten itse olisi kovin seksuaalinen ja viehättävä, niin Elämä isolla E:llä säännön "Elä ja anna toisten elää" mukaan parempaan elämään suunnistaen tuo kai sellaista niissä ympyröissä, joista pitää, joihin haluaa ankkuroitua."

* * *

Naisten ja miesten välit (yleisesti, ei vain seurustelusuhteissa)

"233. Oma näkökulmani tapasi pääkaupunkiseudulla Suomessa saada naisten ja miesten välit toimimaan kivasti niin, että naisilla oli luonnostaan hyvä asema, mutta naisten taitoihin (ks. http://pikakoulu.blogspot.fi järki- ja älykäsitys) ja kunkin yksilön elämänviisauteen perustuen eikä sosiaalisena määräysvaltana, seksuaalisina soppina tai toisten kasvattamisena. Sen sijaan ajattelin, että yhteiskunnan sivistys kasvattaa yksilöt ja pelisääntönä olisi oltava "Elä ja anna toisten elää" sekä terve järki ja realistinen käsitys kunkin taitotasosta sekä tervehenkisyys, terveet elämäntavat ja asiakommunikaatio, niin kuin pääkaupunkiseudulla oli tapana. Eli kunkin mieltymysistä määräytyisi, mitä hän puuhailee, mutta että rakentavasti pitää käyttäytyä. Seksuaalisuudessa samat pelisäännöt, siis mm "Elä ja anna toisten elää" kaikkia vaikutusalueella olevia kohtaan sekä vastuuntunto ja rehellisyys ainakin tärkeissä asioissa."
http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti